Gouwenaar Mohsin mogelijk naar Expeditie Robinson

Gouda – Nederlands populairste reisblogger Mohsin Amdaouech doet een poging om mee te doen met het populaire televisieprogramma Expeditie Robinson 2017. Expeditie Robinson is een realitysoap waarin bekende Nederlanders proberen te overleven op een onbewoond eiland. Naast de BN’ers konden mensen zich zelf inschrijven om mee te ‘survivalen’.

Een droom zou werkelijk uitkomen als ik aan dit avontuur zou beginnen ”Momenteel ben ik al meer dan 700 dagen op reis en geniet ik intens van mijn vrijheid en onafhankelijkheid. Via mijn social media kanalen ‘Mohsin op wereldreis’ inspireer ik tienduizenden mensen, merendeels met een cultureel diverse achtergrond om ook hun doelen en dromen waar te maken. Ik ben namelijk ongebonden aan verplichtingen van werk en jong genoeg om nog gevormd te worden door de inzichten die de wereld te bieden heeft. Deze inzichten wil ik nu gebruiken in Expeditie Robinson 2017!” zegt Mohsin op de website van Expeditie Robinson.

Op dit moment staat Mohsin op nummer 2 op de lijst. Je kan nog altijd stemmen op de Gouwenaar via: www.expeditierobinson.nl/profile/592

Advertisements