Ma. 5-11: Netwerkevent Gouwe Zaken

Gouda – Op maandag 5 november vindt vanaf 15.30 uur Gouwe Zaken plaats in de showroom van Mercedesdealer Van Mossel aan de Grote Esch 50 op het Gouwepark in Moordrecht. Het programma van deze zevende editie van het grootse netwerkevent in de Goudse regio ziet er opnieuw aantrekkelijk en veelbelovend uit. De entree is gratis. Vooraf aanmelden via www.gouwezaken.nl/bezoeker is nodig.

Het team dat Gouwe Zaken 2018 organiseert, pakt ook dit jaar flink uit. Op het ondernemersplein presenteren circa 30 ondernemingen uit de regio hun producten en diensten. ‘Blijvende oplossingen bestaan niet’ is het thema waarmee gastspreker Rob Aslander iedereen weet te boeien. En tussen de bedrijven door verzorgt vanderLOO de uitstekende catering.

Gastspreker Martijn Aslander is stand-up filosoof, boardroom sparring partner en mede-auteur van de bestseller Nooit Af. Hij bouwde handmatig het grootste hunebed ter wereld, stond aan de wieg van Lifehacking.nl en is mede-oprichter van Permanent Beta. Zowel op het podium als in zijn publicaties brengt hij met hartstocht en humor de complexe impact van technologie op de samenleving in kaart.

Advertisements

Gouwe Zaken 2018 wordt mogelijk gemaakt door sponsoren, exposanten en vrienden van dit event. Om het hen zo aantrekkelijk mogelijk te maken, heeft het organisatieteam interessante pakketten samengesteld. Ook maken zij kans op een van de gratis ballonvaarten van Sortimo Bedrijfswageninrichting. Meer informatie over de sponsormogelijkheden is te vinden op www.gouwezaken.nl/meedoen.

Gouda Onderneemt, de Goudse Business Club en het Ondernemers Platform zijn de initiatiefnemers en mede sponsoren van Gouwe Zaken. Deze ondernemerskringen zijn vertegenwoordigd in Team Gouwe Zaken. Daarnaast heeft ook de Reeuwijkse Ondernemers Vereniging aangehaakt. Vandaar dat Gouwe Zaken een prima gelegenheid is om ook met ondernemers uit die regio kennis te maken.

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

05-11-2018 09:00