Ma.29-06: Wensconcert “De Gouwestem”

Het mannenkoor “De Gouwestem” o.l.v. Martin Mans sluit ook dit jaar het zangseizoen af met een “Wensconcert” in de Bethelkerk aan de Bilderdijklaan 1 te Waddinxveen. Het mannenensemble “The Martin Mans Formation” zal dan ook enkele optredens verzorgen. Het “Wensconcert” is op maandagavond 29 juni a.s. en begint om 20.00 uur.

Het is een traditie geworden dat aan het Wensconcert van het mannenkoor “De Gouwestem” wordt meegewerkt door “JONG MUZIKAAL TALENT”, jonge mensen die graag hun beste kunnen willen laten horen voor een groot publiek. Dit jaar werken mee Marleen Bosma zang, Jos de Water gitaar, Wendy Zondag zang, Tirza Oskam (8 jaar) viool, Annemarie Oskam piano, Job Verdouw (12 jaar) piano en Jan Verzaal orgel.

Al een groot aantal jaren sluit het koor het zangseizoen af met een dergelijk concert, waar altijd grote belangstelling voor is. Het programma van het mannenkoor bestaat uit louter verzoeknummers en is daardoor uniek, het heeft een speels, onvoorspelbaar karakter en omvat het gehele, uitgebreide repertoire van het mannenkoor welke bestaat uit geestelijke muziek, klassieke muziek en populaire muziek. Voor een goed verloop zal een overzicht van het beschikbare repertoire voorin de kerk voor het publiek worden neergelegd waaruit men de graag gehoorde muziek kan kiezen.

Advertisements

De toegang is vrij, wel zal er een collecte worden gehouden. De opbrengst van de collecte is dit jaar voor de Stichting Vrienden Hospice Waddinxveen.

Het concert duurt tot ongeveer 21.30 uur waarna er gelegenheid is om onder het genot van een hapje en een drankje nog even na te praten en de nieuwe CD “U bent mijn adem” van het mannenkoor aan te schaffen.

Ieder die van zingen houdt is van harte welkom!
N.B. er mag niet meer publiek in de kerk dan door de brandweer is toegestaan, vol = vol.