Ma.27-10: Opening culturele seizoen Alliance Française

Davine, winnares Concours de Chansons 2012, opent culturele seizoen Alliance Française in Waddinxveen
De opening van het culturele programma van Alliance Française vindt plaats op 27 oktober om 20.00 uur in de Immanuelkerk, Beatrixlaan 2 in Waddinxveen. Leden van de Alliance hebben vrij toegang. Belangstellenden kunnen kaarten reserveren à € 6,50 via soireesaf@gmail.com.

Programma
Even waan je je in Parijs bij het horen van klassiekers van o.a. Jacques Brel, Edith Piaf, Jean Ferrat, Françoise Hardy en vele andere grote Franse artiesten. Laat je meevoeren door de knusse smalle straatjes van deze Lichtstad en ervaar de grandeur van het imposante Parijse bestaan. Davine laat je opnieuw genieten van deze prachtige chansons in een hedendaags jasje gegoten!

Davine
Na het winnen van het Concours de la Chanson 2012 gingen alle deuren voor Davine open. Zo trad zij diverse keren op in het programma Business Class van Harry Mens op RTL7 en was diverse malen op de Radio 1 en Radio 5 te horen. Ook speelde zij op diverse festivals en gaf vele concerten in binnen- en buitenland.

Advertisements

In 2009 won Davine de Dutch Model Awards Publieksprijs. Sindsdien is zij ook werkzaam als mannequin in binnen en buitenland. Al geruime tijd is Davine de Muze van Couturier Christian Lagerwaard, van wie zij prachtige jurken draagt tijdens haar optredens. Zij loopt ook shows voor hem in Parijs, Berlijn en Amsterdam.