Ma.23-03: Themabijeenkomst "Belasting besparen en samenwerken als ZP-ers"

De eerstvolgende bijeenkomst van Platform-Z (voor en door Zelfstandige Professionals) is op 23 maart bij gastbedrijf Het Wapen van Reeuwijk aan de Notaris d’Aumérielaan 17, 2811 HS  Bodegraven Reeuwijk. Het wordt een bijzondere avond, die helemaal wordt georganiseerd door twee leden. Samenwerken in optima forma dus!

 

Weergave van de bijeenkomst op 10 februari bij ons gastbedrijf van Wim Lexmond

Sinds de oprichting van Platform-Z, op 29 september vorig jaar, is dit al de vijfde bijeenkomst, telkens met sterk verschillende onderwerpen. Zo was het onderwerp van de startbijeenkomst gewijd aan het belang dat bedrijven en de gemeente hechten aan het werken met Zelfstandige Professionals (ZP). In november was het een Denktank over de positionering van ZP’ers (origineel en slagvaardig) en een special samen met ZOOOM over ZP-pensioenen en Story Telling. In februari was het thema Megatrends WERK.

 

Op 23 maart wordt de avond georganiseerd door twee leden: Willeke de Waal en Marlou Min zorgen ervoor dat wij een flink eind wijzer zijn aan het einde van de bijeenkomst.

 

Wat mogen we van hen verwachten:

  • Willeke de Waal: “Tip & trics: hoe bespaar ik als ZP’er op belastingen?”
  • Marlou Min: “Samenwerken als ZP’ers, hoe dan?”

 

Beiden geven een korte schets van de meest recente ontwikkelingen, waarna wij met elkaar over deze twee onderwerpen in discussie gaan om met de mooiste resultaten de avond te kunnen afsluiten.

 

Natuurlijk hopen wij zoveel mogelijk ZP’ers te verwelkomen. Inloop vanaf 19.00 uur, het programma begint om 19.30 uur. Meld je snel aan op http://www.platform-z.nl/inschrijven, want vol=vol.