Ma.15 t/m Vrij.19-08: Voetbalvakantieweek bij Olympia

Voetbalvakantieweek bij Olympia op 15, 16, 18, 19 augustus!  

De perfecte voorbereiding op een nieuw voetbalseizoen!

Tijdens de zomervakantie organiseert Olympia in samenwerking met voetbalopleidingscentrum
De Complete Techniek een voetbalvakantieweek voor jeugdspelers uit Gouda en omgeving.

Advertisements

Er is een 4 daags- en een 2-daags- programma op 15, 16, 18 en 19 augustus in Gouda. Het programma start om 09.30 uur en eindigt 15.30 uur.

Inschrijven kan via de website www.decompletetechniek.nl

Tijdens deze week staat plezier voorop, maar kinderen maken ook een grote stap in hun voetbalontwikkeling.  Het programma bestaat uit techniektraining, spelvormen, loopcoördinatie, partijvormen, voetbalcircuit en natuurlijk een toernooi.

Kinderen ontwikkelen een betere voetbalcoördinatie en snelheid; verbeteren de basistechnieken passen, aannemen en afwerken onder druk van een tegenstander. Daarnaast leren ze aanvallen, verdedigen en omschakelen binnen afwerkvormen en partijspelen. En natuurlijk zijn er ook leuke spelvormen  zoals voetvolley, penalty-king en dropkikker.

Alle jeugsdspelers uit de regio vanaf 6 jaar zijn van harte welkom. Het maakt niet uit bij welke vereniging ze spelen en ook kinderen die niet op voetbal zitten, zijn van harte welkom.  Het 4-daagse programma kost 99 euro, het 2-daagse programma kost 59 euro.  Inclusief lunch.

Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek bestaat bijna 10 jaar, werkt in West- en Zuid-Nederland, geeft voetbalcursussen, organiseert voetbalevenementen en ondersteunt bij voetbalverenigingen kader, trainers, keepers en trainers .

De Complete Techniek is gevestigd in Alphen aan den Rijn en eigendom van Dennis van den IJssel. Eerder trainer/coach bij Ajax en ADO Den Haag, in bezit van TC 1 en op dit moment hoofdtrainer van Hoofdklasser Jodan Boys uit Gouda.