Ma.15-12 tot Vrij 19-12: De ANBO Gouda Kerstweek agenda

Van 15 – 19 december organiseert ANBO Gouda een Kerstweek met vijf gevarieerde workshops voor 50 plussers (ook voor niet leden).
Heerlijk een week vol avontuur, zonder files voor 25 euro.

ANBO heeft vijf workshops georganiseerd, waarbij voor ieder wel iets van haar of zijn gading is te vinden.
15 december: 10.00 uur vindt de opening plaats bij Tuin en Dier, waar we omringd door fraaie planten les krijgen in het maken van kerst-stukjes.
16 december: vertelt Joop Scheffers, werkzaam bij het Ministerie van Buitenlandse zaken, over zijn werk als ambassadeur. Zo was hij ambassadeur in Zagreb en jaren later in Vietnam. Hij is bekend vanwege zijn boek “Ambassadeur in Zagreb” en is hoofdredacteur van het Nederlandse ruimte-tijdschrift “Space Vieuw”.
17 december: Jeu de Boules. Voor de sportievelingen onder ons: doe mee met ons kersttoernooi o.l.v. de Jeu de Boules Vereniging. Wie worden kampioen en winnen een prijs? Voor de liefhebbers: gratis kerstbrood en warme chocolademelk.
18 december: Samen zingen van Christmas Carrols en Songs onder leiding van Erica de Wijs, zal een ieder in kerststemming brengen.
19 december: We eindigen met een kerstattentie: vanaf 12.30 uur staat voor alle deelnemers een overheerlijke brunch klaar.
De ANBO heeft de prijzen laag gehouden:
5 euro per workshop, inclusief koffie en thee.
5 euro voor de brunch, inclusief koffie, thee en drankjes.
Informatie over locaties en tijden: www.anbo.nl/gouda.
Opgeven bij Anneke van Zweden. Email pena.v.zweden@planet.nl of telf. 0182-536234. Betalen aan de zaal.
Informatie bij Gerda Paans: 0182-510356