Ma.03-11: Open dag ID College

Uit onderzoek blijkt dat jongeren, die naar het mbo willen, rond deze tijd van het jaar gaan ontdekken welke richting ze straks kiezen. ID College biedt deze jongeren én hun ouders op maandag 3 november de gelegenheid om kennis te maken met de mbo-opleidingen van ID College. Op deze dag organiseren alle vestigingen van ID College tussen 16.00 tot 21.00 uur een Open Dag.

Op de Open Dag van ID College krijgen jongeren informatie over mbo-opleidingen, baankansen, stagemogelijkheden en het onderwijsmodel van ID College. Daarnaast geven voorlichters en huidige studenten informatie over hun opleiding, stages en de inhoud van de lessen. Ook kunnen bezoekers de sfeer in de school komen proeven. Op vertoon van een geldig legitimatiebewijs kunnen jongeren zich bovendien direct inschrijven voor een opleiding.

Ontdek jezelf. En je vak.
Op de Open Dag kunnen jongeren zien en ontdekken welke opleidingen ID College biedt. ID College wil met zijn personeelsleden en studenten persoonlijk contact maken met de jongeren en een informatie geven. Bezoekers kunnen een route lopen in de school en zo alle verschillende opleidingen zien. Ontdek wat je leuk vindt en kies voor je vak.

Alle informatie over de Open Dag van 3 november is te vinden op www.idcollege.nl/opendag
of via telefoonnummer 088 – 222 17 77