Ma.01,Di.02,Wo.03,Do.04 & Vrij.05-08: Zomeractiviteiten kinderboerderij De Goudse Hofsteden

Volop activiteiten op de kinderboerderij tijdens de vierde week van de zomervakantie. Tijdens de vakantie is kinderboerderij De Goudse Hofsteden iedere dag geopend van 10.00-17.00 uur en worden er iedere dag activiteiten georganiseerd. Ook kunnen kinderen dagelijks komen knutselen: van tasje kleuren tot het verven van een spaarvarkentje. Hiervoor is aanmelden niet nodig. Voor de andere activiteiten kan tot een dag van te voren aangemeld worden. Voor alle activiteiten geldt: Kinderen onder de zes jaar onder begeleiding van een ouder of verzorger. Op de boerderij kan er ook gegeten worden: verse broodjes en pannenkoeken, poffertjes en meer.

– Maandag 1 augustus: Cupcakejes versieren tussen 10.30 – 15.30 uur. Bijdrage € 1.50.
– Dinsdag 2 augustus: Avonturenmiddag van 13.30-15.00 uur: Deze middag kunnen kinderen meedoen aan allerlei spannende activiteiten, zoals: bootje varen, hut bouwen, popcorn maken en meer.  Bijdrage: € 4.50 incl. ranja en iets lekkers.
– Woensdag 3 augustus: Dreumes- en peuterochtend van 10.30 – 11.30 uur. Kinderen tot 4 jaar gaan kleine dieren knuffelen in de knuffelhoek, dieren voeren onder begeleiding van een dierverzorger. Daarnaast maken ze een klein knutseltje.  De bijdrage voor deze activiteit bedraagt € 3.25.
–  Donderdag 4 augustus: Ponyochtend tussen 10.30-12.30 uur Voor alle pony- en paardenliefhebbers organiseert de kinderboerderij een gezellige en leerzame ponyochtend, waarbij kinderen gaan meehelpen met het verzorgen van de pony’s en ezels, een leuke ponyknutsel maken en een ponycupcakje versieren. Deelname vanaf 4 jaar. Bijdrage: € 7.50 incl. ranja.
– Vrijdag 5 augustus: Leuke creatieve workshop tussen 10.30 – 15.30 uur. Kinderen gaan een varkentje bekleden en versieren met foamclay. Bijdrage: €7,50 incl. ranja
– Zondag 7 aug Pannenkoekenfeest: Kinderen kunnen al de ingrediënten voor hun pannenkoek verzamelen en er een lekkere pannenkoek van laten maken, die ze zelf mogen versieren, tijdens het wachten maken ze een koksmuts. Deelname € 6,50 incl. een glas melk. Ouders kunnen uiteraard ook pannenkoeken komen eten of iets anders.