Laatste kaarten voor Black Gospelconcert in Adventskerk

Op vrijdag 14 december organiseert Stichting Vrienden van de Adventskerk een Black Gospelconcert met het Chosen Gospel Choir en met bekende artiesten als Pearl Jozefzoon en Sharon Kips. De laatste kaarten worden nu verkocht.

“Deze editie zal veel bekende kerstnummers ten gehore brengen. Een heerlijke opmaat naar de feestdagen”, aldus Jan de Kruijf, voorzitter van de stichting.

Pearl Jozefzoon en Sharon Kips zingen deze avond solo, als duet en met het koor. Door hen allen samen te brengen in de Adventskerk, met haar uitzonderlijke akoestiek, zal dit alles leiden tot een prachtige muzikale avond.

Advertisements

Kaarten voor dit concert zijn verkrijgbaar bij kantoor- en boekhandels Haasbeek in de Julianastraat en in de Herenhof, Primera Jacobs in de Aarhof en via de website van de stichting. Entreeprijs is 22,50 euro per persoon inclusief één drankconsumptie. Het concert start om 20.00 uur en eindigt om 22.30 uur. De opbrengst komt geheel ten goede aan het behoud van de Adventskerk als monumentaal en kostbaar religieus erfgoed.

Voor meer informatie over het activiteitenprogramma, vriendenprogramma en de stichting in het algemeen verwijzen we naar de website van Stichting Vrienden van de Adventskerk. www.vriendenvandeadventskerk.info

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android
26-11-2018 14:49