Korfbal: Reeuwijk 1 wint ruim van Wolderwijd 1.

Afgelopen zaterdag mocht het eerste van Reeuwijk aantreden tegen Wolderwijd uit Zeewolde. De uitwedstrijd was met ruime cijfers gewonnen door Reeuwijk. (11-23). Toch had Reeuwijk in de eerste helft aardig wat moeite gehad met deze tegenstander. Taak aan Reeuwijk om dit keer al een groot verschil te maken in de eerste helft. Reeuwijk begon iets slordig aan de wedstrijd, waardoor Wolderwijd kon volgen en zelfs een moment een voorsprong had. Dit was echter van korte duur, Reeuwijk wist zich te herstellen en het tempo op te voeren. Reeuwijk creëerde meer kansen en scoorde enkele keren achter elkaar. Toch had Reeuwijk deze wedstrijd moeite met het vinden van de korf. Werd er voorgaande wedstrijden makkelijk gescoord, nu had Reeuwijk veel kansen nodig. Er werd gerust met een stand van 11-6.
Na de rust kwamen de Reeuwijkers goed het veld op, binnen enkele seconden wist Tim van Bodegraven te scoren en niet veel later scoorde Wouter Eijgenraam er twee achter elkaar. Wolderwijd kon niet veel tegenstand meer bieden en Reeuwijk speelde de wedstrijd netjes uit. Ook deze week wist Reeuwijk weer met ruime cijfers te winnen. Het eindsignaal klonk bij de stand van 22-10.

Volgende week kan Reeuwijk al kampioen worden als er gewonnen wordt van Skunk. Deze wedstrijd wordt om 9.20 uur gespeeld in Nijmegen.