Korfbal: Kroon op jubileumjaar CKV Reeuwijk

Afgelopen zaterdag was het dan zo ver: voor het eerst in lange tijd kon ook het tweede team van CKV Reeuwijk kampioen worden. Tegen Blauw Wit 2 moesten de mouwen worden opgestroopt om de twee punten voorsprong op nummer 2 Gemini 2 vast te houden. Het werd geen gemakkelijke en zeker geen goede wedstrijd.

Er werd erg lang gezocht, veel geschoten, maar zo trefzeker als de spelers normaal wel zijn, waren ze afgelopen zaterdag niet. Via 1-0 en 2-1, werd de magere ruststand van 3-3 bereikt. De tweede helft ging het beter, Inez Sprong en Arnold vd Berg gaven het goede voorbeeld door mooie scores. De plassendorpers kwamen een beetje los en wisten een gat te slaan van 3 punten. Helaas wist Blauw Wit weer terug te komen tegen het einde van de wedstrijd, waardoor het toch weer spannend werd. Bij 8-7 op het scorebord, wist Reeuwijk in de laatste minuut gelukkig de 9-7 te scoren, waarna na het laatste fluitsignaal de champagne ontkurkt kon worden. Na het kampioenschap van het eerste in zowel veld als zaal, mag ook CKV Reeuwijk 2 zich kampioen noemen en promoveert het naar de reserve derde klasse. Een prachtig resultaat in een mooi jubileumjaar, waarop de reeuwijkers trots mogen zijn!

Ook CKV Reeuwijk 1 won de laatste competitiewedstrijd van het seizoen. Wouter Eijgenraam speelde zijn laatste wedstrijd voor het vlaggenschip en kreeg daarvoor een terechte publiekswissel. Komende zaterdag 6 juni is er een feestdag om het 50 jarig jubileum te vieren. Het zal een dag vol (korfbal)spektakel worden. Iedereen is van harte welkom!

Advertisements

ckv reeuwijk