Koningsnacht Gouda live bij GoudaFM

Gouda – Vanavond om 20.00 uur verandert de GoudaFM studio van groen naar oranje. Samen met Mass Events organiseert GoudaFM namelijk Koningsnacht Gouda On Air! Heel de avond staat in het teken van de oranjefestijn met (live)muziek en gezelligheid.  Het programma wordt gevuld met optredens van de artiesten van vorig jaar en live-muziek in de studio.

Van 20:00 tot 22:00 kijk je live mee in de studio van GoudaFM met interviews, previews van de optredens en live-muziek van Pib Alblas en Tommie Christiaan. Ook onze eigen burgemeester Pieter Verhoeven zal aanwezig zijn om Koningsnacht te vieren. Na 22:00u kan je blijven kijken om alle optredens in volle glorie te zien. Het programma zit propvol muziek en Goudse glorie. De afgelopen week zijn er al opnames in Gouda geweest van Kriss Kross Amsterdam, Van Dikhout, K-Liber en It all started in the 90’s.

GoudaFM DJ’s Jeroen Buitenhek en Garro Wiersema presenteren de avond live vanuit de studio in Gouda, waar later ook burgemeester Pieter Verhoeve, singer-songwriter Pip Albas en musicalster Tommy Christaan aan zullen schuiven. Op de Facebookpagina en Instagram van deGouda neemt Benita Brouwer Gouwenaars backstage mee. Zij zal live verslag maken van de gebeurtenissen rondom het programma. Dus heb je een brandende vraag voor de burgemeester of Pip Albas? Swipe dan mee in de livesessies op sociale media.

Advertisements

Boodschap voor de Koning
Wil jij deze avond je felicitaties overbrengen aan koning Willem-Alexander? Ga dan naar GoudaFM.nl en klik op ‘app naar de studio’. Stuur jouw leuke, verrassende boodschap naar de studio en je bericht komt zeker voorbij in de uitzending! Ook gesproken berichten zijn welkom. Leve de Koning!

De uitzending kan bekeken worden op TV, als je Rekam of Caiway hebt, op Gouda TV via kanaal 63. Online is de uitzending te zien op de site van GoudaFM.nl, deGouda.nl, deGouda App en het Youtube kanaal van MASS Events.

26-04-2021 11:30