Kom kamperen op de Roze camping op GOUDasfalt

Gouda – Bezoekers van de Roze Zaterdag op 23 juni in Gouda kunnen hun tent of camper meenemen en overnachten op de Roze Camping op GOUDasfalt. Het voormalig fabrieksterrein aan de zuidoever van de Hollandsche IJssel wordt van donderdag 21 tot zondag 24 juni omgetoverd tot een pop-up camping waar het fijn toeven is.

De Roze Camping Gouda maakt onderdeel uit van Roze Jaar Gouda en is een initiatief van GOUDasfalt. Vrijwilligers trekken alles uit de kast om de locatie om te toveren tot een unieke kampeerplek met plaats voor ongeveer 50 tenten en 30 campers. Het terrein wordt gezellig aangekleed en tevens voorzien van onder andere een Kampeerkantine en een mooie loungeplek voor de kampeerders. Ook aan vermaak wordt gedacht.

Campinggasten kunnen zich inschrijven voor verschillende activiteiten op het terrein, zoals een ukelele-workshop, een strandfeest, ochtendgymnastiek, een begeleide fietstocht, een voorstelling van theatergroep Twee Hondjes of een yoga-sessie op het stadsstrand.

Advertisements
Roze Zaterdag om de hoek

De activiteiten voor Roze Zaterdag vinden plaats in de binnenstad van Gouda en zijn vanaf de Roze Camping makkelijk lopend, fietsend of met het pontje GEIN (regelmatig vertrek vanaf het terrein) te bereiken. Campinggasten kunnen hun auto gratis parkeren op het terrein. De sanitaire voorzieningen bestaan uit mobiele douches en toiletten.
Reserveren voor deze bijzondere kampeer- en ontmoetingsplek kan vanaf eind april via de website van GOUDasfalt en Rozejaar Gouda. Hier worden de verschillende kampeeropties en bijbehorende prijzen vermeld. Ook kan via de website worden gereserveerd voor de activiteiten op het terrein.

Levendige stadsoever

De Roze Camping bevindt zich op GOUDasfalt, een levendige en groene stadsoever waar mensen kunnen werken, verblijven en recreëren en waar maatschappelijke initiatieven volop de ruimte krijgen. Op het terrein hebben onder andere een scoutinggroep, een bierbrouwer, een winkel voor streekproducten, kunstenaars en meubelmakers hun plekje gevonden. Tevens is er een strandpaviljoen en stadsstrand. Op het terrein vinden veel activiteiten en evenementen plaats. Ook de Roze Camping zal eind juni op dit terrein een mooie eigen plek krijgen.

Kijk voor alle informatie op www.goudasfalt.nl/rozecamping

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

16-04-2018 13:05