Kandidaten voordragen voor Ondernemersprijs Midden Holland

De voorbereidingen voor de derde editie van de Ondernemersprijs Midden Holland zijn gestart. Alle inwoners en ondernemers in de regio Midden-Holland krijgen de kans hun favoriete ondernemer voor te dragen. Voordrachten kunnen tot en met 30 juni 2016 worden ingediend via www.ondernemersprijsmh.nl

De voordrachtcommissie, bestaande uit onder andere leden van verschillende ondernemersverenigingen, bedrijvenkringen en contactfunctionarissen van de deelnemende gemeentes, beoordelen de voorgedragen kandidaten op basis van de gestelde criteria. Negen genomineerden dingen uiteindelijk mee naar de titel ‘Ondernemer van het Jaar’ in drie categorieën. De winnaars worden bekend gemaakt op maandag 16 januari 2017.

Goudse winnaars vorige editie
Bij de winnaars van de tweede editie van de Ondernemersprijs Midden Holland waren twee Goudse bedrijven: in de categorie Detailhandel en Horeca ging de eerste prijs naar Brood & Ko uit Bodegraven (dat ook een zaak heeft in Gouda). Technolution uit Gouda mocht de award in de categorie Grootzakelijk in ontvangst nemen.

Advertisements