Kaarten Vitesse – Jodan Boys; binnen 5 uur uitverkocht

In slechts vijf 5 uur waren de kaarten voor de KNVB-bekerwedstrijd Vitesse-Jodan Boys op 14 december a.s. uitverkocht. De 1500 door Vitesse toegezegde kaarten voor supporters gingen als zoete broodjes over de toonbank. Jodan Boys probeert nu via Vitesse extra kaarten te krijgen.

De leden van de Goudse voetbalclub kregen vanmorgen via een speciale nieuwsbrief voorrang bij het kopen van kaarten. “Dat er veel mensen mee wilden, wisten we wel. Maar dat alle 1500 kaarten zo snel zouden zijn uitverkocht, hadden we niet verwacht,” zegt een trotse voorzitter Marco Kastelein. “We hebben direct Vitesse benaderd om te kijken of we nog meer supporters mee kunnen nemen. In de vorige ronde speelden we een uitwedstrijd bij Go Ahead Eagles en werden we gesteund door ongeveer 1000 supporters. Deze keer gaan er nóg veel meer fans mee. Het belooft een geweldige dag te worden. Niet alleen voor de club, maar voor heel voetbalminnend Gouda.”

Kaarten tegen kostprijs
Fans konden opnieuw kiezen voor een buscombikaart voor € 25,-. Daarvoor krijgen supporters een entreekaart, een buskaart, een speciale wedstrijdsjaal en een broodje bal voor vertrek. Losse kaarten kosten € 5,-. “We bieden de kaarten tegen kostprijs aan om te zorgen dat er zoveel mogelijk mensen met ons mee kunnen,” vervolgt Kastelein.

Advertisements

Kans tegen Kanker
Het bestuur heeft besloten om per kaart die Jodan Boys verkoopt voor deze wedstrijd € 0,50 te doneren aan de Stichting Kans tegen Kanker. Marco Kastelein daarover: “We vinden het belangrijk om iets te doen voor mensen in de samenleving , in dit geval voor mensen met kanker .” Kans tegen Kanker is opgericht door Han Heerkens, vader van selectiespelers Mitchel en Roald. Ze bieden financiële steun aan mensen die voor behandeling van hun ziekte naar het buitenland moeten en dragen bij aan onderzoek. Helaas overleed Han in mei van dit jaar.