Junioren Braves voor het eerst in historie club Nederlands Kampioen

Gouda – De junioren van honkbalvereniging The Braves uit Gouda hebben zich met nog 1 wedstrijd te spelen voor het eerst in de historie van de club verzekerd van het Nederlands Kampioenschap.

De junioren mochten na hun kampioenschap in de 1e klasse aantreden in de strijd om het kampioenschap van Nederland. Op zaterdag en zondag werd een tweeluik gespeeld tegen Double Stars Heiloo. In de 1e wedstrijd kwamen The Braves op achterstand, maar met degelijk veldspel, pitching en goede honkslagen werd de punten toch uit Heiloo meegenomen: 3-5.

Vervolgens werd er op zondag tegen de zelfde tegenstander in het Gouda gespeeld. Ook deze spannende wedstrijd werd gewonnen, dit maal met 6-2. Hierdoor kunnen zij door de Double Stars, de enige overgebleven concurrent, niet meer ingehaald worden en hebben de junioren van The Braves uit Gouda zich verzekerd van het Nederlands Kampioenschap.

Advertisements

Succesvol weekend
Afgelopen weekend was erg succesvol voor de honkbal jeugd van Thee Braves. Zaterdag werden de  aspiranten kampioen en zondag de pupillen.