Jeugdspelers hockeyen met internationals tijdens hockeykamp

Gouda – Deze herfstvakantie zullen jeugdhockeyers training krijgen van (jeugd)internationals tijdens de Nationale Hockeykampen op hockeyclub GMHC van 22 t/m 24 oktober.

Speciaal voor jonge hockeyers worden er in de herfstvakantie de Nationale Hockeykampen georganiseerd. Tijdens de kampen worden de kinderen uitgedaagd met leuke hockeyoefeningen en komt er een (jeugd)international langs om een clinic te geven. Samen met leeftijdsgenootjes beleven de kinderen 3 waanzinnige dagen. Nationale Sportkampen bestaat dit jaar 15 jaar dus het beloofd een groot feest te worden.

De Nationale Hockeykampen zijn er voor hockeyliefhebbers tussen de 6 en 17 jaar. Met dit initiatief wil Nationale Sportkampen bewegen en sporten in de vakantieperiodes stimuleren. Om deel te nemen hoeven kinderen geen lid te zijn van een vereniging.

Advertisements

Voor iedere leeftijdscategorie is er een passend aanbod. Aanmelden voor het kamp is nog steeds mogelijk. Voor meer informatie over de Nationale Hockeykampen: www.nationalesportkampen.nl

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android
11-10-2018 09:51