It All Started In The Nineties sluit Koningsnacht Gouda af

Gouda – In 2022 zal het welbekende Oranjefeest weer georganiseerd worden op 26 april op de Markt in Gouda. Elke maandag- en vrijdagavond worden er tot en met 4 april één voor één artiesten bekend gemaakt live in de studio van GoudaFM. Vanavond was het alweer tijd voor de bekendmaking van de vierde artiest.

De afgelopen weken werden Mooi Wark, Laidback Luke, MEROL, Freddy Moreira en Rene Karst bekend gemaakt. Vandaag is bekend gemaakt dat Freddy Moreira ook van de partij is op 26 april in Gouda. De overige acts voor het gratis festival worden maandag onthuld.

In 2022 keer Koningsnacht Gouda weer terug op de Goudse Markt. Ook dit jaar wordt het festival weer georganiseerd door MASS Events. De organisatie kijkt enorm uit naar de komende editie van Koningsnacht Gouda én naar het optreden van It All Started In The Nineties.  “Vorig jaar hebben we een online alternatief voor Koningsnacht georganiseerd. We hebben toen op een zaterdag 2 uur lang door de stad gevaren met de rondvaartboot en It All Started In The Nineties erop. Prachtige beelden en één groot feest. Om die reden moesten ze natuurlijk nog een keer het podium op in Gouda” zegt Gerben Roskam van MASS Events.

Advertisements

It All Started In The Nineties
Hunker jij wel eens naar jaren ’90? De rages, de videoclips, de tv-series en de muziek? It All Started In The Nineties neemt je mee op een wervelende reis met energieke flashbacks vol herkenning.

Deze totaalbeleving met danseressen, live artiesten, VJ, decor, verschillende 90’s figuranten en een niet te stoppen DJ/MC duo laat je ogen wijd openstaan en doet je verlangen naar die gouden tijd met Flippo’s, Super Mario en de Gabbers!

IASITN stond met deze unieke show al op grote podia door heel Nederland, zoals Zwarte Cross, Paaspop, Solar Weekend, Daydream, 7th Sunday, Wish Outdoor, Dreamfields en Extrema Outdoor.

Werkelijk elk podium barst uit haar voegen met deze nostalgische ‘trip down memory lane’ langs de lekkerste House & Dance Classics, Hip-Hop en Happy Hardcore. Alles is herinnering… feest… energie… It All Started In The Nineties!

Wil je op de hoogte blijven? Volg de Facebook- of Instagrampagina van Koningsnacht Gouda

Facebook.com/koningsnachtgouda

@KoningsnachtGouda