In de regio met Hero Brinkman

Elke zaterdag van 11.00 tot 12.00 uur met Hero Brinkman

Vanaf zaterdag 6 april heeft oud politicus Hero Brinkman een eigen show op GoudaFM met de naam ‘In de regio met Hero’. Brinkman houdt van afwisseling, was en is geboeid door radiowerk en met zijn vlotte communicatie wil hij veel mensen in Zuid Holland boeien, fijne muziek brengen, open staan voor vragen en natuurlijk inspelen op actuele gebeurtenissen.

Onderwerpen waar hij zeker van is dat ze zijn aandacht krijgen zijn onder meer cultuur, ondernemersproblemen en maatschappelijke ontwikkelingen. Waar velen dat links laten liggen wil Hero een open oor hebben voor de problemen van Oost-Europese vrouwen die zich hier gevestigd hebben. Hun cultuur, meegedragen uit het land van herkomst, bezorgt hen meer problemen dan menigeen denkt. Hierin wil hij een bruggenbouwer zijn. En zoals je van een radio zender natuurlijk mag verwachten zal hij voor een aangename en afwisselende muziekkeuze zorgen.

Hero Brinkman is niet onbekend als persoon maar niet iedereen weet dat hij zich als horeca ondernemer in Den Haag heeft gevestigd en hij het een heerlijke uitdaging vindt om vanuit Gouda aan een stukje nieuwe communicatie te werken. Een telefoonrubriek zal daar zeker niet aan ontbreken. GoudaFM geeft hem graag elke zaterdag dit podium in de overtuiging dat hij veel luisteraars aan zich weet te binden en hen zal verrassen met onderwerpen die niet dagelijks voorbijkomen.