Illusion straalt op eerste twirlwedstrijd van het jaar

Na een succesvol sportjaar in 2014, was het afgelopen weekend tijd voor Illusion, twirlafdeling van TOOS Waddinxveen, om te starten met het nieuwe twirlseizoen. De eerste wedstrijd vond plaats in Oude-Tonge. Meerdere solisten en het Large Team van Illusion mochten hun routine presenteren aan de juryleden. Een aantal solisten startte dit jaar in een nieuwe leeftijdscategorie of in een hoger niveau (door promoties in het afgelopen jaar).

Isabel Floor mocht het spits afbijten en zette een sterke routine neer in de klasse 1-baton Junior intermediate. Zij behaalde hiermee de eerste plek. Na Isabel was het de beurt aan Ester van Harten. Zij behaalde een achtste plek in de categorie Preteen beginners. Ook Madelon van Harten en Tara Slaman deden mee op het onderdeel 1-baton. In de klasse Junior beginner behaalde Tara een zevende plek en Madelon een achtste plek.

Na het onderdeel 1-baton was het tijd voor het onderdeel 2-baton. Lindsay Sip, Madelon van Harten en Isabel Floor mochten hun routines met twee batons presenteren. In de klasse Junior beginner behaalde Madelon een tweede plek en Lindsay Sip een eerste plek. In de klasse Junior intermediate behaalde Isabel Floor een eerste plek.

Advertisements

Hierna was het de beurt aan duo’s van Illusion. In de klasse Preteen beginner behaalde Petra van Harten en Hanneke Heemskerk een derde plek en Demi van Es en Nicky Peters een tweede plek. In de klasse Junior beginner haalden Irine Kleiweg en Vivien Paulus een eerste plek.

Djarah Kleiweg en Anne-Fleur representeerden Illusion op het onderdeel Super-x-strut. Djarah behaalde een eerste plek in de klasse Senior beginner. Anne-Fleur behaalde ook een eerste plek in de klasse Junior intermediate.

Op het onderdeel Solo dance twirl deden meerdere solisten mee. Petra van Harten, Dione van der Greft, Irine Kleiweg, Lindsay Sip, Isabel Floor en Djarah Kleiweg lieten op eigen muziek hun routines zien aan de juryleden. Petra behaalde met haar Mary Poppins-routine een tiende plek in de klasse Preteen beginner. In de klasse Junior beginner behaalde Lindsay een achtste plek, Irine een vierde plek en Dione een tweede plek. In de klasse Junior intermediate behaalde Isabel de eerste plek.

Na de solistische onderdelen was het tijd voor Team A. Op Chinese muziek presenteerde het Large team Junior beginner hun routine aan de juryleden. Zij behaalden hiermee mooie punten en een gouden beker.

De eerstvolgende wedstrijd zal plaatsvinden in Hardinxveld – Giessendam op 25 april 2015.

Voor meer informatie www.twirlafdelingillusion.nl of www.tooswaddinxveen.nl

illusion-straalt