Hoogtepunten SPORT•GOUDA

Gouda – SPORT•GOUDA heeft een top jaar gehad! Alle reden om eens terug te kijken naar een aantal hoogtepunten uit het jaar 2017-2018:

Auto te water – Zaterdag 8 juli 2017.
In juli 2017 was het zover. De eerste sessie ‘auto te water’. Tijdens deze cursus leert men op een leuke manier wat te doen wanneer je auto in het water is beland. Een noodsituatie wordt nagebootst en onder deskundige begeleiding wordt de auto te water gelaten. Op 1 juli 2018 herhalen we deze cursus. Er zijn nog plekken vrij!

Kick-off Gouda Goed Bezig
In september 2017 was de officiële kick off van Gouda Goed Bezig; het Jongeren Op Gezond Gewicht project werd in een Gouds jasje gestoken. Drinkwaterbedrijf OASEN openden hun deuren voor verschillende organisaties, van zorgpartners tot onderwijs en commerciële bedrijven. Een goede zaak!

Advertisements

Waterskiën – Maandag 26 februari 2018
Ondanks dat er tijdens iedere vakantie in het afgelopen jaar leuke activiteiten georganiseerd werden, was het waterskiën tijdens de voorjaarsvakantie toch wel een hoogtepunt. Kinderen mét zwemdiploma kregen de kans om de overkant van zwembad de Tobbe te halen op een board (beginners) of staand op echte ski’s (gevorderden. Super stoer!

Gezonde sportkantine – 10 april 2018
In het kader van Gouda Goed Bezig opende SPORT•GOUDA in het Groenhovenbad de eerste gezonde sportkantine van Gouda. Bij de gezonde sportkantine draait het erom dat er een gezonde keuze wordt aangeboden. Jan-Willem van Gelder, wethouder Sport van de gemeente Gouda reikte officieel het zilveren certificaat uit.

Stap mee! …In Korte Akkeren – April 2018
Een mooie samenwerking tussen SPORT•GOUDA en Gezondheidscentrum Korte Akkeren. Stap mee! …In Korte Akkeren. In april 2018 is het project, in het kader van de Nationale Diabetes Challenge, gestart. In twee volle groepen lopen de deelnemers iedere week naar een gezonde en fittere toekomst. Een groot succes dus!

SPORT•GOUDA rookvrij – 17 april
Zien roken, doet roken. In een rookvrije omgeving komen kinderen en volwassenen niet in de verleiding om te gaan roken. SPORT•GOUDA wil graag een voorbeeld zijn als het gaat om een gezonde leefstijl. Daarom zijn alle accommodaties vanaf 17 april rookvrij. Op naar een rookvrije generatie!

Op naar het nieuw jaar (2018-2019) waarin SPORT•GOUDA hoopt weer net zulke succesvolle sportieve activiteiten voor de Goudse samenleving te realiseren.

 

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android 

15-06-2018 10:00