Het buitenbad is geopend!

Gouda – Vanaf vandaag, 28 april, is het buitenbad van het Groenhovenbad weer geopend. Tot en met zondag 2 september kan iedereen elke dag komen genieten van het zwemmen in de buitenlucht.

Extra activiteiten
In de meivakantie (30 april t/m 13 mei) worden er extra activiteiten georganiseerd door SPORT•GOUDA. Zo ook in het Groenhovenbad. Op maandag en woensdag is er een spelmiddag met thema’s als Koningsspelen, circus en ‘ik daag je uit’. De spellen staan binnen, maar voor de bikkels staat er ook buiten van alles klaar.

Ook in de zomervakantie (maandag 16 juli t/m zondag 26 augustus) is er iedere woensdag een spelmiddag waar zowel binnen als buiten leuke zwemavonturen te beleven zijn.
De activiteiten vinden plaats van 13.30 uur – 16.00 uur en zijn geschikt voor alle leeftijden. Om deel te nemen aan de spellen betaalt men alleen de entree van het zwembad. Bij iedere activiteit is er een gezonde traktatie inbegrepen, mede mogelijk gemaakt door Gouda Goed Bezig.

Advertisements

Openingstijden buitenbad:
Maandag t/m vrijdag 10.00-18.00 uur
Zaterdag en zondag10.00-17.00 uur.
* Tijdens de zomervakantie geldt er een aangepast binnenbadrooster (deze volgt later).
* Met mooi zomerweer bestaat de mogelijkheid dat wij twee weken langer open blijven in september.

Losse baden kaarten
Kinderen 0 t/m 3 jaar: gratis
Kinderen t/m 12 jaar: €3,30
Vanaf 12 jaar: €4,40

Passe-partout
Voor het buitenbad is er dit jaar weer een passe-partout (kortingskaart). Deze is verkrijgbaar bij de receptie van het Groenhovenbad. De kaart is persoonsgebonden en geldig van 28 april t/m 2 september 2017. Je betaalt voor de passe-partout eenmalig 21 euro. Vervolgens is ieder bezoek nog maar 2 euro (op vertoon van de kaart). Tijdens de openingstijden van het buitenbad is de passe-partout ook geldig in het binnenbad (let op: alleen voor het recreatief zwemmen).

Kosten: €21,- voor de kaart + €2,-  voor ieder bezoek
Voor wie: vanaf 4 jaar (kinderen t/m 3 jaar zwemmen gratis)
Geldt voor: het buitenbad & het binnenbad (alleen tijdens buitenbaduren)
Te gebruiken: het hele buitenbadseizoen

Informatie:
Voor meer informatie kunt u terecht op www.facebook.com/sport.gouda of www.sportpuntgouda.nl