Heren BZ&PC winnen van PSV Eindhoven in overbeladen zwembad

Afgelopen weekend wisten de Heren van BZ&PC in een overbeladen zwembad te winnen van PSV uit Eindhoven. Ruim 300 man zag de Bodegraafse equipe met 14-4 winnen van oud BZ’er Joost Nederend. Voorafgaande aan de wedstrijd was er een show door andere afdelingen van de vereniging waardoor het publiek de tempratuur flink op schroefde iets waar de waterpoloërs zeker geen last van hebben.

BZ&PC kwam al vroeg op een 2-0 voorsprong in een kolkende ‘’De Kuil’’ Het was echter oud BZ’er Joost Nederend die ervoor zorgde dat de Eindhovenaren op gelijke hoogte kwamen. BZ&PC liet zich niet van de wijs brengen en liep al snel uit naar 5-2 mede dankzij een strafworp van Joey Schellingerhout. PSV kwam nog even terug tot 5-3 maar in de derde en vierde periode liet BZ&PC zijn ware kracht zien.

De ploeg onder leiding van Herman van Tongerloo en Jary Göbel pakte het strijdplan goed op en veegde PSV letterlijk het bad uit, door doelpunten van Ton van Jaarsveld en Niels van Leeuwen stuiterde het scorebord alle kanten op. Met 14-4 wisten de mannen de 2e plaats in de competitie vast te houden en kan zich gaan opmaken voor de koploper aankomende zondag. Dan komt om 20:30 uur De Zaan op bezoek.

Advertisements