Hamilton (14) en Sharon (16) vermist: ‘Maken ons ernstig zorgen’

Gouda – De 14-jarige Hamilton van Slobbe uit Lekkerkerk en zijn 16-jarige vriendin Sharon van Alteren uit Gouda zijn sinds afgelopen woensdag vermist. ‘We hebben redenen om ons ernstig zorgen te maken’, zegt een woordvoerder van de politie. Er is daarom een Vermist Kind Alert uitgegeven en de politie heeft foto’s en camerabeelden van de twee openbaar gemaakt.

Het is onduidelijk vanaf welke plek Hamilton en Sharon zijn verdwenen. ‘Hamilton is samen met zijn vriendin Sharon weggelopen’, staat te lezen op de website van de politie. De politie kan in verband met privacy niet meer zeggen over de achtergrond van de vermissing. Beiden hebben geen telefoon, ID-kaart of bankpas bij zich. Mogelijk had Hamilton 10 euro aan contant geld bij zich.

De twee zijn op camerabeelden te zien in de kleding die ze woensdag droegen. Ze zijn vertrokken op de fiets: Hamilton op een herenfiets van het merk Rockmachine en Sharon op een Cortina. Wie informatie heeft over de vermissing, wordt gevraagd om contact op te nemen met de politie.

Advertisements

Vermist Kind Alert

Een Vermist Kind Alert is iets anders dan een AMBER Alert, dat wordt uitgegeven als een vermist of ontvoerd kind in levensgevaar is. Bij een Vermist Kind Alert zijn er ‘ernstige zorgen om het welzijn van een vermist kind.’ Zo’n alert wordt ongeveer twintig keer per jaar uitgegeven.

Bron: Omroepwest.nl

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

13-09-2019 14:00