Hallo daar! Nieuwe show voor ouderen in het verzorgingstehuis

Gouda – Hallo daar! Vanaf dinsdag 14 april start een nieuwe middagshow op GoudaFM met de naam Hallo daar! Dit is een speciaal gemaakte programma voor de ouderen in het verzorgingstehuis in de corona tijden.

Elke dinsdag en donderdag van 15.00 tot 17.00 uur is er een speciale uitzending waarbij luisteraars een berichtje of spraakberichtje kunnen Whatsappen naar de studio van GoudaFM.

Zo kan je de ouderen een hart onder de riem steken door een plaatje voor ze aan te vragen of een leuk berichtje naar ze de sturen. Dit kan ook met een spraakbericht. De bewoners van de verzorgingstehuizen luisteren allemaal mee. De DJ’s kunnen dan het spraakberichtje live laten afspelen in de studio, wat ook de ouderen horen.

Advertisements

”Samen met Zorgpartners Midden-Holland is het idee gekomen om de ouderen in de verzorgingstehuizen aandacht te geven doormiddel van de luisteraar te koppelen. Alle ouderen luisteren op de dinsdagen en donderdagen twee uur lang mee” aldus GoudaFM.

”Op deze manier willen wij laten merken dat de ouderen niet alleen zijn en wij doormiddel van beeld en geluid met hun kunnen communiceren”.

Radio-DJ’s Paul Montfroy en Fenno Werkman nemen elke dinsdag en donderdag plaats achter de knoppen in de studio van GoudaFM.

Kijk en/of luister naar Hallo daar! via www.Gouda.FM, deGouda App, 99Mhz of TV-kanaal 63.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

09-04-2020 14:00