GOUDSE TAEKWONDO AKABBOUZ DE BESTE

Wederom een prestatie van formaat voor Taekwondo vereniging Akabbouz. Deze keer werd de titel “Beste Team 2016” in de wacht gesleept na deelname aan de “25ste Open Kawarmala Tournament” te Best in Noord-Brabant. De Goudse sportclub behaalde met zijn sporters zesmaal goud, eenmaal zilver en tweemaal brons.

Goud: Lars van Eijkelenburg, Nejma Akabbouz, Senna Furrer, Salaheddine Hassani, Cas Dirksen, Imrane Baldane.
Zilver: Sohaib Sadequi
Brons: Mohamed Baldane, Saida El Baih

Daarnaast ontving de 10-jarige Nejma Akabbouz een erebokaal. Zij werd door de jury verkozen tot de beste vrouwelijke speelster van het toernooi.

Met deze resultaten liet het Goudse sportteam ruim 35 andere sportteams achter zich en mag zich een jaar lang ‘Beste Taekwondoteam van Nederland’ noemen.

Trainer/Coach Naziem Akabbouz: ” Het is een enorme erkenning en waardering voor de prestaties van onze sporters en begeleiders die dagelijks met Taekwondo bezig zijn, daar zijn wij enorm blij mee. Onze gemeente zit vol topsporters en talenten en hopelijk werkt deze erkenning ook als stimulans voor de Goudse jongeren om zich te blijven inzetten en goede sportprestaties te blijven leveren. Dat draagt bij aan een mooie toekomst voor de sportcultuur in de gemeente Gouda.”