Goudse artiesten on tour in Arriva-bussen

Gouda – Artiesten van Huiskamer van de Stad treden zaterdag 27 mei live op in de Goudse stadsbussen 1, 2, 3 en 4 van Arriva. Reizigers hoeven geen kaartje te kopen: wie naar een concert wil stapt in, en geniet van de muziek terwijl hij rondrijdt door Gouda.

De Goudse rockband Tribute geeft om 14.13 uur de aftrap in buslijn 1 met een mix van covers en zelfgeschreven poppy nummers. Daarna betreden achtereenvolgens Flabossa, Refined, Annemarie Brijder en Alexander Franken het bijzondere podium. Het complete programma van 27 mei staat op arriva.nl/huiskamervangouda.

Reis gratis mee door muzikaal Gouda
Arriva nodigt iedereen uit voor deze muzikale rondreis door Gouda. De muzikanten geven in de bussen een voorproefje van muziek- en kleinkunstfestival Huiskamer van de Stad, dat 4 juni voor de vijfde keer plaatsvindt. In dit lustrumjaar zijn er meer activiteiten dan anders. Kijk daarvoor op huiskamervandestadgouda.nl.

Advertisements

Actie voor festivalbezoekers
Het is ook de vijfde keer dat Arriva haar reizigers trakteert op livemuziek in de stadsbussen. Met het Bustival wil de vervoerder het kunstproject Huiskamer van de Stad promoten en tegelijkertijd haar reizigers verrassen. Op 4 juni, tijdens Huiskamer van de Stad, houdt Arriva nog een leuke actie voor festivalbezoekers.