Gouds Geluk FoodFestival maakt alle foodtrucks en artiesten bekend

Komt Rrrollend Gouda op GOUDasfalt dit jaar ook terug?

Gouda – Op 13, 14 en 15 mei barst het Gouds Geluk FoodFestival los op GOUDasfalt. Op het festival is van alles te doen en te beleven voor jong en oud. Zo kunnen bezoekers eten bij 14 foodtrucks, dansen in de silent disco, meezingen in de karaoke tent, concerten bezoeken in De Theaterbakkerheij en genieten van akoestische muziek op het buitenpodium. 

De organisatie zegt enorm blij te zijn met alle foodtrucks die dit jaar naar GOUDasfalt komen. ,,Van barbecue gerechten en hamburgers, tot vegan specialiteiten en poffertjes. Voor iedereen is er wel iets lekkers bij de in totaal 14 foodtrucks.” Bovendien komen er ook lokale trucks naar het festival, zoals Casa Chow (nacho’s en loaded fries), Just Say Cheese (allerlei gerechten met kaas), David’s Gelato (met hun bekende ijssmaken) en de Cigar Bus (sigaren van D.G. van Vreumingen). 

MuziekNaast lekker eten is muziek ook erg belangrijk tijdens Gouds Geluk FoodFestival. Zo speelt onder andere Handsome Poets op het buitenpodium. Binnen in De Theaterbakkerheij – gelegen aan het festivalterrein – vinden concerten plaats van ABBA Tribute, Danspaleis van Kooten en meer. Net als vorig jaar komt er een Silent Disco, die dit jaar nog verder wordt uitgebreid. Nieuw is de karaoke tent, waar meegezongen kan worden met hits van vroeger en nu.

Advertisements

Naast foodtrucks en muziek zijn er ook allerlei activiteiten. Zo kunnen bezoekers Oud Hollandse spelletjes spelen, is er op zondag een draaimolen en schommelschip voor de kleinste bezoekers en binnenkort wordt er nog meer aangekondigd. 

De foodtrucks: David’s Gelato, De Frietosoof, Bangkok Streetfood, Baramaribo, De Gooische Koffiebus, Hungry Jack, Pofferdory, Just Say Cheese, Chorizo’s & Co., Casa Chow, Señor Churro, Chay Vegan Food, Cheff-Reys en Cigar Bus.

De artiesten: Handsome Poets, Los Paja Brava, Bulk Out!, KiloKnallers, Banda Carumba, De Platenautomatiek, Phoenix Four, Yasmina & Tjomme, Wally’s Pretparade, DJ-Twan, ABBA Tribute, Celebrating Amy, Danspaleis van Kooten, Golden Earring Undercover, Familie van Dijk, DJ JOR-D, Freshcoast, DJ Nutshell, Leo Baptista, Joonas & Kolkka, DJ RVDM, DJ Erik, HØJ en Olaff Sanchez.

Tickets zijn vanaf €6,50 te koop via www.goudsgeluk.nl