Gouds Filmfestival 2019

Gouda – Voor de 2de keer organiseert de Goudse Filmclub Toverlint het Gouds Filmfestival op 19 oktober in de Garenspinnerij te Gouda.

Ieder uit Gouda of omgeving in de leeftijd van 8 tot 80 jaar worden opgeroepen om een film te produceren van maximaal 10 minuten en deze vóór 1 september 2019 in te sturen naar het goudsfilmfestival@gmail.com voor info: www.toverlint.nl Meerdere films insturen is toegestaan.

Een vakkundige jury beoordeelt de films en daar hebben ze tijd voor nodig. Tijdig insturen is van belang.

Advertisements

Filmers die beroepshalve films maken, zijn van deelname uitgesloten. Het is bedoeld voor de amateurs. Er zijn velen die filmen met mobieltjes. Ook hiermee kan men leuke producties maken.

Vorig jaar genoten we van kinderen die met elkaar een gefilmd schooljournaal maken, een aantal speelfilms, een portret van iemand met e uitdaging, een kunstenaar die prachtige filmische tekeningen van Gouda vertoonde, een “Harry Potter” film, etc. Kortom een gevarieerd aanbod.

Vorig jaar was het een groot feest. Om 16:00 uur startte het programma en ’s avonds om 22:00 uur ging ieder naar huis. Ook dit jaar zal het niet anders verlopen.

Kunstenares Elisa Hau ontwerpt de filmprijzen voor dit festival.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

06-08-2019 08:00