GoudaFM in oude stadhuis tijdens Hart van Oranje

V.l.n.r. Jeroen Buitenhek, Garro Wiersema en Senèn Arias van GoudaFM voor het oude stadhuis

Gouda – Freddy Moreira, Mr. Polska, Def Rhymz; het zijn niet de minste namen die de tweede editie van het Hart van Oranje festival aandoen. Het Goudse festival dat op Koningsnacht (26 april) op het marktplein neerstrijkt, wordt dit jaar bovendien live verslagen door GoudaFM. Vanuit hun ‘glazen huis’ zullen de DJ’s van de radiozender alle muziek live laten horen en schuiven diverse artiesten aan voor interviews.

Dit alles gaat gebeuren vanuit de speciaal ingerichte glazen studio onder het bordes van het Stadhuis. Hier zullen de DJ’s; Garro Wiersema (Gouda Actueel), Jeroen Buitenhek (Goedemorgen Gouda!) en Siets Roskam (De Goudse 40) verslag doen van de feestvreugde. Garro trapt om 17 uur af met Gouda Actueel en is al helemaal warmgedraaid als om 19 uur Nederpop All Stars het podium op komen. Luisteraars van Gouda FM kunnen vanaf vijf uur afstemmen via de website en deGouda app. Zo hoef je niets te missen, ook niet als je ergens anders bent. Van de optredens, maar zeker ook van de interviews, waarvoor de artiesten tussendoor aanschuiven. Dankzij het glazen bouwwerk zijn de radiomakers goed zichtbaar vanuit het publiek en zitten ze bijna letterlijk op het marktplein. Dichter bij kan niet! ‘Wat ik wil’, legt Senèn Arias van moederbedrijf Weekblad deGouda uit, ‘is dat je via de app kunt luisteren naar je favoriete artiest’. Mensen interviewen in het publiek en on stage, staat ook op Senèn’s wensenlijstje. Even niet luisteren? Houd de sociale media in de gaten om op de hoogte te blijven van de ins en outs en van jouw favoriete artiest van de avond.

‘Wie weet komt Freddy Moreira een plaatje bij ons draaien’, grijnst Senèn breed. Het feest duurt van 19 uur tot middernacht. Dan zullen de DJ’s hun spullen pakken en misschien nog een drankje doen? Zak maar lekker doorrr…!

GoudaFM is te zien en te beluisteren via www.GoudaFM.nl, deGouda app, 99MHz en TV-kanaal 63.

eeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android 

26-04-2019 12:15