Gouda Goed Bezig, partner van de maand: deGouda en GoudaFM

Aafke van Leeuwen met Jeroen Buitenhek van GoudaFM

Gouda – Gouda Goed Bezig zet zich in om Goudse jongeren op gezond gewicht te krijgen en te houden. Regisseur van het project Aafke van Leeuwen van SPORT.GOUDA zet zich in om dit voor elkaar te krijgen, maar dit kan ze niet alleen. Door samenwerkingen met lokale partijen aan te gaan, wordt gezond eten en bewegen voor jongeren gemakkelijker gemaakt. 

Goudse bedrijven dragen graag hun steentje bij. GoudaFM en deGouda zijn partner van de maand december. Gouda Goed Bezig ging op pad om het felbegeerde partner van de maand bordje te overhandigen en spraken Jeroen Buitenhek.

Wie zijn jullie?
Wij zijn deGouda en GoudaFM, het lokale nieuwsplatform in Gouda.

Advertisements

Hoe zijn jullie in aanraking gekomen met Gouda Goed Bezig?
Wij publiceren de interviews van Gouda Goed Bezig op GoudaFM en in deGouda Papier.

Waarom hebben jullie besloten om partner te worden van Gouda Goed Bezig en in welke vormen dragen jullie bij aan het project?
DeGouda en GoudaFM vinden het belangrijk dat ‘onze’ stad gezond leeft en daar dragen wij graag ons steentje aan bij. We doen dit door middel van het beschikbaar stellen van redactieruimte in deGouda Papier.

Wat doen jullie zelf aan gezondheid binnen jullie organisatie?
We houden bijna dagelijks een ‘stand-up meeting’, dat geeft net wat extra beweging bij een zittend beroep en het brengt meer creativiteit als een zittend overleg. Daarnaast lopen we in de pauze graag even de Goudse binnenstad in.

Hoe denken jullie in de toekomst bij te kunnen dragen aan de gezondheid binnen de gemeente Gouda?
Wij kunnen een mooi platform bieden om Gouda gezond op de kaart te zetten.

Wil jij je ook partner worden van Gouda Goed Bezig? Neem dan contact op met Aafke van Leeuwen, via: aafke.vanleeuwen@ sportpuntgouda.nl

Of bel naar SPORT•GOUDA via: 0182 590 910.

 

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android 

12-12-2018 09:16