Gouda genomineerd voor Evenementenstad van het jaar

Gouda – Gouda is genomineerd voor ‘Evenementenstad van het jaar’. In de categorie ‘Evenementenstad tot 100.000 inwoners’ zijn Almelo, Heerlen en Zandvoort en dus ook Gouda genomineerd.

Gouda heeft in 2018 talloze evenementen georganiseerd zoals Roze Zaterdag, Riverdale, Huiskamer van de Stad, Oranjenacht en meer.

De Nationale Evenementenprijzen worden sinds 2001 uitgereikt aan gemeenten en evenementenorganisatoren. De vakprijzen zijn in het leven geroepen om evenementen en evenementensteden te eren die een voorbeeld en inspiratiebron voor anderen in de sector zijn. Met de prijzen wordt ook de aandacht gevestigd op de kwaliteit en positieve effecten van festivals en publieksevenementen.

De jury
De jury van de Nationale Evenementenprijzen staat onder leiding van Eltje de Klerk; senior adviseur bij BMC en eigenaar Alpha Adviseurs. Naast De Klerk bestaat de jury uit de volgende leden: Martijn Mulder (Hogeschool Rotterdam en Erasmus Universiteit Rotterdam) en Erik Ruts (Sponsorbrein), Eric Boselie (Eindhoven247 B.V. en winnaar Evenementenstad van het Jaar >100.000 inwoners 2018), Bram Brinkman (Stichting DE 4DAAGSE en winnaar Beste Publieksevenement 2018).

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

05-02-2019 20:45

Advertisements