Goede start voor twirlafdeling Illusion

Waddinxveen – Afgelopen zaterdag was het voor Illusion, twirlafdeling van TOOS Waddinxveen, tijd voor de eerste wedstrijd van het seizoen. Na een aantal maanden hard trainen gingen meerdere solisten en Team B van Illusion richting Oude-Tonge om hun routines aan de jury te laten zien. Voor sommigen een moment om nieuwe elementen te laten zien, wat het natuurlijk altijd erg spannend maakt. Tijdens de prijsuitreiking bleek het harde werken te worden beloond met meerdere medailles.

Op het onderdeel 1-baton behaalde Lieke Siersema een 3e plaats in de klasse Preteen Novice, Tara Slaman een 3e plaats in de klasse Senior Beginner en Isabel Floor een 2e plaats in de klasse Senior Intermediate. Tara en Isabel behaalden hierbij hun eerste plaatsingspunten voor de selectiewedstrijden van de Nederlandse Kampioenschappen in december. Deze punten dienen tweemaal behaald te worden om de plaatsing definitief te maken.

Op het onderdeel 2-baton behaalde Madelon van Harten een 3e plaats en Lindsay Sip een 2e plaats in de klasse Senior Beginner. Isabel Floor behaalde een 1e plaats in de klasse Senior Intermediate. Alle drie de dames behaalden hierbij ook hun plaatsingspunten.

Advertisements

Op het onderdeel Duo twirling behaalden Anne-Fleur Fioole en Maaike Luijendijk naast een 1e plaats in de klasse Senior Novice voldoende punten om zich te promoveren naar de volgende klasse. Ook Petra van Harten en Hanneke Heemskerk behaalden een 1e plaats in de klasse Junior Beginner. Ook zij behaalden hun eerste plaatsingspunten. Isabel Floor en Dione van der Greft behaalden een eerste plaats in de klasse Senior Intermediate.

Op het onderdeel Super-X-strut mocht Maaike Luijendijk de zilveren medaille in ontvangst nemen en scoorde zij voldoende punten voor haar eerste plaatsing.

Halverwege de dag mochten de jongere leden van Illusion stralen op het onderdeel Kidstwirl. Zowel Daphne Timmermans en Gizem Aday lieten een mooi optreden zien. Gizem behaalde hierbij een 2e plaats. Op het onderdeel Dancetwirl behaalde Robine Neijssel een 2e plaats in de klasse Senior Intermediate. Irine Kleiweg en Vivien Paulus werden 1e in de klasse Duo Twirling Senior Beginner.

Aan het einde van de dag was het tijd voor het optreden van Team B. Het team werd beloond met een 1e plaats in de klasse Small Team Dance Twirl Junior Beginner.

Voor meer informatie www.twirlafdelingillusion.nl of www.tooswaddinxveen.nl

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

09-04-2018 11:45