Giften voor Loopgroep Gouda en Atletiek Vereniging

GOUDA – Zaterdag heeft Marco Kastelein – oud-wethouder CDA Gouda – cheques uitgereikt aan de Loopgroep Gouda van Andy Koolmees en aan de Atletiek Vereniging Gouda. De giften uit het Marco Kasteleinfonds zijn een steuntje in de rug en een blijk van waardering voor vrijwilligerswerk. Marco Kastelein gaf aan dat vrijwilligers de smeerolie zijn van de samenleving.

Andy Koolmees van de Loopgroep Gouda is blij met de gift. Hij organiseert allerlei loopevenementen in en om Gouda samen met veel andere vrijwilligers. In december gaat de Lichtjesloop weer van start. Met de gift van CDA Gouda zullen de lichtjes worden aangeschaft. Bij de atletiekvereniging Gouda wordt deze zomer de vernieuwde atletiekbaan aangelegd, vertelde voorzitter Rob Oostdam. De vereniging is al tijden druk met de fondsenwerving. De kleine bijdrage van CDA Gouda was zeker welkom.

In 2014 nam Marco Kastelein afscheid als CDA-wethouder. Als eerbetoon is vorig jaar het Marco Kasteleinfonds opgericht door CDA Gouda. Marco Kastelein is nu werkzaam bij Waterschap Rijnland.

Advertisements

Uitreiking giften Marco Kasteleinfonds CDA Gouda

Uitreiking giften MK-fonds 4 pers