GHZ ontvangt hoge opbrengst Cheese Challenge

Afgelopen zaterdag organiseerde de Ronde Tafel Gouda de eerste Cheese Challenge. Deze obstacle run ging over onverhard terrein tussen Gouda en Waddinxveen. Na afloop ontving Stichting Vrienden van het GHZ een cheque van maar liefst € 9022,-.
Dit bedrag zal ten goede komen aan familiekamers in het Groene Hart Ziekenhuis.

De ruim 300 deelnemers konden kiezen uit drie parcours: 3, 7 en 12 km. Onderweg overwonnen de renners verschillende obstakels, zoals een tokkelbaan, torenhoge strobalen, containers en de koude sloot.

Opbrengst
De opbrengst van dit evenement werd verdeeld tussen Atletiekvereniging Gouda en het Groene Hart Ziekenhuis. Dit bedrag zal door Stichting Vrienden van het GHZ besteed worden aan een nieuwe familiekamer. “In deze huiselijke kamers kunnen patiënten en hun familie even samenzijn en steun vinden bij elkaar. Ook kan de familie, indien nodig, overnachten zodat ze dichtbij de patiënt kunnen blijven. Wij zijn de Ronde Tafel én de lopers erg dankbaar voor deze mooie gift!”, aldus Monique Bijl, Vrienden van het GHZ

Advertisements

Vrienden van het GHZ
Stichting Vrienden van het GHZ zet zich in om het verblijf voor patiënten en bezoekers in het Groene Hart Ziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken.
Voor meer informatie en lopende projecten kijkt u op www.vriendenvanhetghz.nl