Expeditie Noordkaap sponsort Kika.

motorbende

Afgelopen zaterdag 25 juli is Expeditie Noordkaap vertrokken vanaf Verfhandel Natte aan de Kleiwegstraat naar de Noordkaap. De 7 motorvrienden zijn op hun klassieke Harley Davidsons begonnen aan een reis van 3 weken naar de Noordkaap. Ze hebben hiermee ook een sponsoractie voor stichting Kika op poten gezet.

Zaterdagmiddag was het, ondanks het slechte weer, een gezellige boel in de Kleiwegstraat. Onder het genot van een drankje en een hapje hebben vrienden en bekenden afscheid genomen van deze groep motorvrienden. Blaaskapel WildeBrazz gaf er nog een extra feestelijk tintje aan. Nadat de storm was gaan liggen konden zij eindelijk vertrekken richting de Noordkaap.

Zij hopen met deze reis zo veel mogelijk geld op te halen voor stichting Kika. Ieder heeft al 500 euro gedoneerd aan deze stichting en hun actie gaat door. In Verfhandel Natte staat op de toonbank een collectebus voor stichting Kika en je bent dan ook van harte welkom om de komende weken een donatie voor stichting Kika te doen.

Henk Natte heeft de afgelopen tijd hard gewerkt in de verfwinkel en het schildersbedrijf en ziet deze avontuurlijke reis dan ook mede als een welverdiende vakantie. Zijn zus Gerda staat de komende 3 weken in de winkel en je kunt natuurlijk ook gewoon bestellen via de webshop.

Inmiddels hebben de motorvrienden al verschillende ontberingen doorstaan. Ben je nieuwsgierig hoe hun reis verloopt of wil je een donatie doen voor stichting Kika, kom dan gerust langs in verfhandel Natte of volg ze via www.verfhandelnatte.nl/nieuws