ETTU genomineerd als Microsoft Country Partner of the Year 2018

Gouda – Uit ruim 8000 Microsoft-partners in Nederland is ETTU uit Gouda een van de 10 genomineerden voor de Microsoft Country Partner of the Year Award 2018. Met de Microsoft Partner of the Year Awards onderscheidt Microsoft wereldwijd haar partners die in het afgelopen jaar uitzonderlijke prestaties hebben geleverd met de ontwikkeling en levering van op Microsoft gebaseerde klantoplossingen.

ETTU dankt haar nominatie aan haar innovatieve projecten, gebruikmakende van de laatste Microsoft-technologie. Een goed voorbeeld daarvan is de inzet van Mixed Reality en de HoloLens bij Jumbo Maritime. Hier werkt ETTU nauw samen met innovatiepartner Friday Out Of The Box om het laadproces van schepen (Deckmarking) te verbeteren. Met de HoloLens applicatie voor Deckmarking wordt het laadproces enorm verkort en kosten bespaard doordat een schip niet onnodig stil ligt.

Piet Vink, directeur van ETTU: “Als Microsoft-partner zijn wij de afgelopen jaren getransformeerd van een SharePoint partij naar een partner die organisaties ondersteunt bij de digitale transformatie en journey naar de Cloud. Dit blijkt wel uit de technologieën die we tegenwoordig inzetten: van Azure, HoloLens, Office 365 tot aan blockchain. Wij zien deze nominatie voor Country Partner of the Year dan ook als een beloning voor onze transformatie en geweldige projecten die wij uitvoeren voor onze klanten in Nederland en ver daarbuiten.” De winnaar van de Country Partner of the Year 2018 wordt in juni bekend gemaakt en groots gepresenteerd tijdens de jaarlijkse partnerconferentie Inspire van 15 tot en met 19 juli in Las Vegas.

Advertisements

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda app voor iOS en Android

16-05-2018 09:45