Eerste schop in de grond voor aanleg glasvezelnetwerk in Gouda Centrum

Gouda – KPN NetwerkNL is in Gouda Centrum gestart met de graafwerkzaamheden voor de aanleg van het glasvezelnetwerk. De eerste schop is op 13-01-2020 in de grond gegaan. Naar verwachting zijn de graafwerkzaamheden na 10 weken afgerond.

KPN NetwerkNL legt het glasvezelnetwerk straat voor straat aan. ”Daar moet onze aanlegploeg voor graven. Als we de stoep ’s ochtends open graven, proberen ze deze voor het einde van de middag weer dicht te hebben. Inwoners zijn meestal opgelucht als ze horen dat de graafwerkzaamheden in principe niet langer dan drie dagen duren. En uiteraard doen wij onze uiterste best om eventuele overlast tot een minimum te beperken”, aldus uitvoerder Joey Lemmers. Zodra de werkzaamheden in een straat starten, informeert KPN NetwerkNL de inwoners enkele dagen van te voren.

Op donderdag 23 januari organiseert KPN NetwerkNL van 17.00 tot 20.00 uur een informatieavond in Gouwestein, van Bergen Ijzendoornpark 7 in Gouda. Tijdens deze avond komen inwoners alles te weten over glasvezel in hun wijk. Daarnaast kunnen inwoners voor alle vragen over de aanleg, planning en voordelen van glasvezel elke dinsdag en vrijdag tussen 10.00 en 18.00 uur terecht bij het glasvezelinformatiepunt in de Expert, Raam 147 in Gouda. Doe de postcodecheck op kpnnetwerk.nl en schrijf u in voor onze glasvezelupdates om op de hoogte te blijven van de werkzaamheden.

Advertisements

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

14-01-2020 10:08