Eerste paal Van Beynum bij afrit A12

De entree van Woerden bij de A12 krijgt na het slaan van de eerste paal afgelopen donderdag door de nieuwe vestiging van Van Beynum een heel nieuw gezicht.

Een betere en mooiere locatie voor nieuwbouw van een autodealer in Woerden is haast ondenkbaar. Pal naast de afslag van de A12 verrijst de komende maanden de nieuwe showroom en servicewerkplaats van Van Beynum. In het markante gebouw van Van Beynum richt men zich op de merken Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagen, SEAT en Skoda. ,,Een nieuw transparant concept, met een state of the art werkplaats en showroom. Zo wordt onze vestiging toegankelijker en aantrekkelijker voor onze klanten”, aldus directeur Onno van Beijnum. Nu de eerste paal een feit is, kan Bolton Bouw aan de slag met het in het oog springende gebouw onder architectuur van Guido Bakker.

De grondpositie langs de A12 werd door Hollands Midden ontwikkeld. Daarnaast is een consortium beleggers de eindbelegger, waarbij Michel Moesbergen van Larboard Estate als beherend vennoot zal optreden.

Advertisements

De grond werd de afgelopen weken al bouwrijp gemaakt en spoedig zullen de eerste contouren van de nieuwe vestiging te zien zijn. Naar verwachting kan Van Beynum nog voor de bouwvak in 2015 haar eerste klanten verwelkomen op de nieuwe locatie.