Eerste Open Gouds Bowling Toernooi

Gouda – Bowling Vereniging Gouda organiseert dit jaar het Eerste Open Gouds Bowling Toernooi. Op dinsdag 19 en woensdag 20 juni vinden de voorrondes plaats in Bowling – en partycentrum Gouda aan de Heuvellaan 1 in Gouda. De wedstrijden worden gehouden van 20.00 circa 22.00 uur. De finale vindt plaats op donderdag 21 juni op dezelfde tijd.

Leuk om met een vriend(in)en team, een bedrijf of het gezin eens mee te maken, hoe spannend het kan zijn om in wedstrijdverband te spelen. Iedereen heeft gelijke kansen, want na twee games (twee keer tien keer gooien) wordt de handicap berekend. Iedereen kan dus winnen.

Deelnemers vanaf zestien jaar kunnen een team samenstellen van minimaal drie en maximaal vier spelers. Binnen dit team mag maar een speler lid zijn van de Bowlingbond (NBF). De inschrijvingskosten zijn 50 euro per team. Meld je uiterlijk voor 10 juni aan.

Advertisements

Voor meer informatie over het toernooi zie www.bvgouda.nl ga naar de homepage en klik op ‘agenda’. Hier kun je ook een inschrijfformulier downloaden. Mail dit formulier naar: info.bvgouda@gmail.com. Zijn er dan toch nog vragen? Neem dan contact op met Kees Dessing, voorzitter van Bowling Vereniging Gouda, via e-mail: info.bvgouda@gmail.com.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda app voor iOS en Android

16-05-2018 09:03