Dura Vermeer opnieuw in verkoop in Westergouwe

Gouda – Op zaterdag 25 maart 12.00 – 14.00 uur start de woningverkoop van Goudrand 3 van Dura Vermeer. In verkoop gaan 22 nieuwe woningen op Eiland I te Westergouwe: 12 twee-onder-een-kap woningen en 10 eengezinswoningen. De woningen gaan in verkoop in het Infocentrum Westergouwe, Provincialeweg 10 te Gouda. U bent van harte welkom!

Wonen op een Eiland
Deze woningen bieden u de unieke kans te wonen op een Eiland, in een groene waterrijke omgeving.

Concreet bestaat Goudrand 3 uit 6 ruime twee-onder-een-kap woningen aan het parkje van het Schoklandplantsoen. Aan de Terschellinglaan 10 aantrekkelijke eengezinswoningen plus 6 twee-onder-een-kap woningen aan het water.

Advertisements

Alle woningen krijgen een royale woonkamer met open keuken, drie slaapkamers op de eerste verdieping en een zonnige, diepe tuin. Dankzij de variatie in woonoppervlakte is het project interessant voor een grote groep kopers. Bovendien krijgt ook Goudrand 3 een duurzaam karakter, doordat alle woningen zonnepanelen op het dak krijgen. Kijk voor meer informatie op goudrand.nl.

Infocentrum Westergouwe
Voor vragen over kopen, huren of een vrije kavel in Westergouwe bent u op het juiste adres in het INFOCENTRUM WESTERGOUWE. Door de weeks zijn de openingstijden van 09.00 – 16.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur. Elke vrijdag is de makelaar van Goudrand aanwezig van 12.00-14.00 uur als u op de woningen wilt inzoomen. Welkom aan de Provincialeweg 10, te Gouda. Entree via de rotonde bij Westergouwe, u kunt parkeren naast het Infocentrum.

Westergouwe, de nieuwste wijk van Gouda wordt de groenste en waterrijke nieuwbouwwijk van de randstad. Zo heeft Westergouwe een eigen waterrijk natuur- en recreatiegebied van 45 ha (ca.60 voetbalvelden)! Deze GroenBlauwe Zone wordt in juni van dit jaar opengesteld voor publiek. Westergouwe ligt op fietsafstand van de historische binnenstad van Gouda, is centraal gelegen en goed bereikbaar. Meer informatie over de wijk vindt u op westergouwe.nl.