Drie maal goud voor TOOS turners

In Bergschenhoek werden op zaterdag 30 mei de Open Zuid-Hollandse kampioenschappen georganiseerd. Het ETEC TOOS Turn Team vaardigde tien turners af voor deze wedstrijd. Jelle Versluis, Pim Luiten en Daan Koedoot eisten in hun categorie het goud op.

In categorie Pupil 9 kwamen twee heren in actie: Steijn Verhorik en Wouter de Jong. Wouter kwam uit op een 17e plaats en Steijn mocht na een sterke wedstrijd de bronzen medaille in ontvangst nemen.

Voor het ETEC TOOS Turn Team kwamen twee turners in actie in categorie Instap 10: Jelle Versluis en Julian van Herk. Julian kwam heel goed voor de dag met een 8e plaats. Jelle verraste vriend en vijand en pakte het goud. TOOS turner Davey Qualm kwam in categorie Jeugd 8 op een mooie 8e plaats. Pim Luiten turnde een zeer goede wedstrijd in categorie Junior II – 5 en pakte de titel. In categorie Senior 3 werd het een onderlinge strijd tussen twee teamgenoten van het ETEC TOOS Turn Team. Daan Koedoot pakte het goud, Jari van der Eijk nam het zilver mee naar huis. Bas van Prooijen kwam voor TOOS uit in categorie Senior 4. Hij greep net naast de medailles en werd 4e. Tenslotte kwam Richard Nobel voor het ETEC TOOS Turn Team in actie in categorie Senior 5. Richard turnde een prima wedstrijd en kwam maar net te kort voor het goud. Hij eindigde als 2e.