Do. 29-09: Prinsenhof opent tuin

Op donderdag 29 september opent woon- en dienstencentrum Prinsenhof haar nieuwe tuin. Belangstellenden zijn welkom vanaf 14.00 uur. Om 14.15 uur wordt de tuin officieel geopend.

Directeur Petra Dekker: “We zijn blij met de nieuwe tuin. Sinds de opening van Prinsenhof in 2012 hebben de bewoners eigenlijk geen gebruik kunnen maken van het terrein, omdat dit onbedoeld was veranderd in een grote waterplas. Nu ziet het er prachtig uit. Hovenier Wijsman heeft bijna 200 verschillende plantensoorten gebruikt. Op deze manier is er het hele jaar door veel te zien, te ruiken en te voelen. Bewoners kunnen met de handen in de aarde genieten van de natuur en het buiten zijn.”

’s Morgens krijgen alle bewoners een lekker stuk taart van Kringloopwinkel De Kring uit Reeuwijk. Na de officiële opening volgt een miniconcert van draaiorgel De Lekkerkerker, ter ere van hun 25-jarig bestaan. Aansluitend kunnen (buurt)bewoners en bezoekers meedoen aan een jeu-de-boules-competitie op de nieuwe jeu-de-boules-baan. De feestelijkheden, aangeboden door uitvaartverzorger Monuta, eindigen om 16.00 uur.

Advertisements

De toegang is gratis.