Do.29-01; Start verkoop Westergouwe

Opening Woonmarkt nieuwbouwwijk Westergouwe Gouda

De allereerste woningen gaan in de verkoop: ‘Weids wonen tussen water en groen’ – dat kan vanaf volgend jaar in Westergouwe. De woningverkoop in de mooiste nieuwe woonwijk van de Randstad, start op 29 januari met de opening van de Woonmarkt in het Huis van de Stad in Gouda.

Het eerste woningaanbod bestaat uit riante en betaalbare eengezinswoningen met uitzicht over de waterplas van Westergouwe. Met aantrekkelijke verkoopprijzen vanaf € 189.500. De opening van de Woonmarkt is op donderdagavond 29 januari om 18.30 uur door wethouder Tetteroo van de gemeente Gouda.

Advertisements

“Westergouwe wordt echt een geweldige plek om te wonen: midden in het groen en op fietsafstand van de historische binnenstad. Buiten wonen met de stad onder handbereik: een unieke combinatie” aldus wethouder Tetteroo.

Westergouwe wordt een groene en waterrijke woonwijk met een brede keuze aan (eensgezins)-woningen en appartementen in verschillende typen en prijsklassen en uiteraard ook een breed aanbod aan (sociale) huurwoningen voor betaalbaar wonen als huurder. Daarnaast zijn er ook bouwkavels te koop waar maximale bouwvrijheid is doordat er welstandsvrij gebouwd kan worden. Westergouwe ligt 10 minuten fietsen van het centrum van Gouda maar ook dicht bij de uitvalswegen naar Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Kijk voor meer informatie op www.westergouwe.nl.

Locatie: Huis van de Stad, burgemeester Jamesplein 1 in Gouda
Tijd: donderdagavond 29 januari 18.30 – 20.30 uur