Do.26-11: Trinity laat zijn publiek De Goudse Schouwburg dansend verlaten

Een show vol muziek, verhalen, dans en inspiratie waar je als publiek na de laatste tonen weinig anders kan dan dansend, met een glimlach en het kippenvel nog op de armen de zaal verlaten.

Trinity, bestaande uit een nuchtere Nederlander met Groningse roots en drie Nederlandse broers die opgroeiden in Peru, verbinden werelden met hun passievolle liedjes. De hele wereld komt bij je langs als je hun nieuwe album Mundo beluistert; alsof je met een hoofd vol verhalen en een gelukzalig gevoel op de bank ploft na een lange reis. Speciaal voor deze theatertour hebben ze de Keniaanse zangeres Neema Ntalel uitgenodigd. De combinatie met Neema, een Maasai uit Kenia die zowel in het westerse Nairobi als de wildernis van Kajiado groot werd, zorgt voor prachtige vergezichten en een swingende wereldpop-sound.

Eerder zag het publiek Neema al stralen in shows als Out of Africa enDaughters of Africa onder regie van Leoni Jansen. Zij regisseert ook de theatervoorstelling Mundo.

Advertisements

Reserveren
‘Mundo’ van de band Trinity & Neema Ntalel staat op donderdag 26 november in De Goudse Schouwburg. Reserveren kan bij de kassa aan de Boelekade 67, telefonisch via 0182-513 750 of online via www.goudseschouwburg.nl.