Do. 22-3: BrainStorm

Nieuwerkerk aan den IJssel – Eind 2013 kreeg Joke Goudriaan de diagnose hersentumor. Een ongeneeslijke vorm, met een levensverwachting van maximaal drie jaar. Zij en haar man Jan gingen op zoek naar de beste behandeling… Inmiddels zijn er al vier jaar verstreken en gaat het goed met Joke.

Tijdens de thema—avond vertelt zij over haar ervaringen en het boek wat zij daarover geschreven heeft: ‘BrainStorm’, dagboek met een hersentumor. Het is een bijzonder verhaal dat niet alleen ingaat op de behandeling maar ook op hoe Joke de draad van haar leven weer oppakt.

De avond vindt plaats op 22 maart bij Camino, Schoolstraat 11 in Nieuwerkerk ad IJssel, van 20.00 tot 21.45 uur. De zaal is open en de koffie/thee staat klaar vanaf 19.30 uur. I.v.m. de organisatie is het fijn als je laat weten dat je komt. Je bent natuurlijk ook van harte welkom als je je niet hebt aangemeld.

Advertisements

Camino
Camino is een inloophuis voor mensen die leven met kanker, in de breedste zin. Camino is er voor mensen die zelf kanker hebben (gehad), hun naasten en nabestaanden. Op de inloop van Camino kun je terecht voor een kopje koffie/thee en een luisterend oor.

Uw evenement ook op de lokale nieuwssite GoudaFM?
Mail uw evenement naar persbericht@goudafm.nl