Do.21-05: Opening Expositie Galerie Kunstzicht

21 mei t/m 4 juli
Openingstijden: donderdag 11.00 – 21.00 uur, vrijdag en zaterdag 11.00 – 17.00 uur.
Adres: Tussenzicht 3, Gouweplein te Waddinxveen.

In Galerie Kunstzicht komt vrolijkheid en kleur u tegemoet bij de nieuwe expositie van gastexposanten Dea Epema met schilderijen en Jenny Oldemonnikhof met glasobjecten.

Dea Epema, wonend in Gouda, exposeert schilderijen in veelal groot formaat die zij met veel kleur en een krachtige kwaststreek neerzet. Inspiratie vindt Dea vaak in sprookjes, mythes, geschiedenis en symbolieken met als resultaat zowel abstracte als figuratieve beelden, waarbij acrylverf en houtskool haar voornaamste materialen zijn. De kern van haar werk vindt zijn oorsprong in een zoektocht naar eigenheid en belevingswereld veelal vanuit vrouwelijk perspectief, waarbij zij zichzelf in kwetsbaarheid en kracht toont.

Advertisements

Jenny Oldemonnikhof is een veelzijdige kunstenares uit Nieuwerkerk a/d IJssel. Zij exposeert in galerie Kunstzicht een serie glasobjecten waar de vrolijkheid vanaf spat. Inspiratie doet zij vooral op in het leven van alledag, maar ook de natuur is belangrijk in haar werk, zoals een serie op bomen geïnspireerde glasobjecten laat zien. In de etalage van de galerie kunt u deze objecten al prachtig bekijken, maar komt u binnen, dan komt door de lichtval een zee van kleur u tegemoet.

Namens het team vaste kunstenaars van galerie Kunstzicht nodigen wij u van harte uit ook weer de vernieuwde en gewijzigde opstellingen te bezichtigen van Jeffrey Sip, Kuno Mooren, Wim van Loon, Annelies de Graaf, Marijke van Es, Janny Buijs en Henk Bloks.

Op de informele opening donderdagavond 21 mei om 19.30 uur bent u ook van harte welkom.

glasobjectschilderij extase