Do. 20-12: Concordia Filmavond: Darkest Hour

In de langste nacht van het jaar, op donderdagavond 20 december, is er weer een Concordia Filmavond in Theater Concordia Haastrecht met dit keer de film ‘Darkest Hour’.

Darkest Hour neemt je mee achter de coulissen van 10 Downing Street in Londen, waar de zopas tot premier verkozen zuipschuit Winston Churchill zich afvraagt hoe hij zijn jongens van die bloody beach in Duinkerken moet halen. “De vlijmscherpe dialogen zijn een genot en het uitstekende acteerwerk maakt van Darkest Hour een meeslepende film”, aldus de Volkskrant.

Een praktisch onherkenbare Gary Oldman maakt er een geweldige onemanshow van. Hij won dit jaar met deze rol niet voor niets – onder meer – een BAFTA, Golden Globe en Academy Award voor beste acteur. De schminkafdeling heeft wonderen verricht: Oldman zat gedurende de volledige opnameperiode in totaal maar liefst 200 uur in de make-upstoel.

Advertisements

Concordia Filmavond begint donderdag 20 december om 20.15 uur. De film draait in Theater Concordia op groot scherm. Kaarten (à 8 euro) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl, te koop in Grand Café Concordia en voor de voorstelling aan de kassa indien de voorstelling nog niet is uitverkocht (check hiervoor de website). Minimum leeftijd is 9 jaar.

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

20-12-2018 09:00