Do.20-11: Goudse Maatschappelijke Beursvloer 2014

Op 20 november ontmoeten maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven elkaar weer op de Goudse Maatschappelijke Beursvloer. Wat beide werelden gemeen hebben? De ambitie en bevlogenheid om elkaar en de Goudse samenleving te versterken!

De Goudse Maatschappelijke Beursvloer is een evenement waar maatschappelijke behoeftes verhandeld worden met gesloten portemonnee. Wat de één over heeft of wil bieden, is wellicht precies wat de ander zoekt. De vorige beursvloeren waren een enorm succes. Het VrijwilligersInformatiePunt voldoet met dit vervolg aan het verzoek van de deelnemers.
VrijwilligersInformatiePunt (VIP)

De Goudse Maatschappelijke Beursvloer is een initiatief van het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP) van de gemeente Gouda. Dit jaar organiseren we de beursvloer samen met Stichting Present. Het VIP ondersteunt en stimuleert vrijwilligerswerk. Vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties kunnen bij het VIP terecht voor meer informatie, advies en vacatures. Het VIP is bereikbaar via de website www.gouda.nl/vip of telefonisch via 140182.

Advertisements